Webinar: “Planiranje financijske održivosti ekološkog gospodarstva: između tržišta i ekosustava”

Sljedeći četvrtak (19.1) u 18.00 HSEP i Zelena tranzicija pozivaju vas na regionalni online webinar na temu: “Planiranje financijske održivosti ekološkog gospodarstva: Između tržišta i ekosustava”. Webinar je namijenjen ekološkim proizvođačima ali i onima koje zanima kako ekološki poljoprivrednici planiraju i organiziraju svoju proizvodnju da bi bili financijski održivi u svom poslovanju, kako formiraju cijene i sl. Da li prava financijska održivost gospodarstva podrazumijeva samo balansiranje između prihoda i rashoda, ili je potrebno prije svega ulagati u osnovne resurse imanja kao što su kvaliteta tla i upravljanje vodom? Naši gosti su uspješni poljoprivrednici koji ulažu značajan rad i trud u nalaženju balansa između onoga što tržište traži od njih i onoga što priroda zahtjeva.

Naši gosti su:
Željko Iličić, ekološki i biodinamički proizvođač – obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo “Biomara”, Križevci, Hrvatska
Pavle Đorđević, organski poljoprivrednik – organsko imanje Organela, Valjevska Kamenica
Dorian Siljan, ekološki poljoprivrednik i jedan od pokretača solidarne eko grupe i tržnice “Šijana”, Pula
Webinar je besplatan i odvija se u sklopu Erazmus projekta: “Mediteranska karavana: Učimo i dijelimo znanja o agroekologiji”
Link: https://us02web.zoom.us/j/83121166430
Veselimo se vašem prisustvu!